Linda Beerens

Organisatie: Arcus College
Functie: Opleidingsadviseur 
 
Persoonlijke begeleiding
 
Toelichting: 
Ik ben bij William van start gegaan met een vraag gericht op twee sporen. Mijn werkzaamheden en werkdruk beter kaderen en hierin meer eigen verantwoordelijkheid en vrijheid ervaren. Een route welke ik kan inzetten zowel op mijn werk als privé.
 
De methodiek welke William heeft toegepast om hieraan te werken heb ik als erg positief ervaren. Voor mij was het kaderen heel belangrijk. Daar zijn we dus ook mee begonnen. Dit was de start van het aanspreken van mijn eigen gevoel van verantwoordelijkheid en vrijheid. Vooral veel oefenen in de praktijk en de situaties aan durven gaan. Door deze succeservaringen heeft het mij gebracht waar ik nu sta. Ik voel me zeker van mijn zaak. Ga met plezier naar mijn werk omdat ik geleerd heb zaken goed in te plannen, kritisch te zijn met mijn eigen en andermans verantwoordelijkheden. En hierover vooral duidelijk te communiceren. Dit schept voor mijzelf en de ander duidelijkheid.

Angela Buskermolen

Organisatie: DSM
Functie: Project Support officer

Persoonlijke begeleiding

Toelichting:
William kan zonder te oordelen met zijn brede kennis maar zeker ook intuïtief de zere plek vinden. Zijn “oplossingen” zijn heel praktisch en makkelijk te volgen. Geen oplossingen uit een boekje maar heel praktijkgericht! Hij blijft gewoon zichzelf en geeft je het gevoel “thuis” te komen wat de drempel om over je problemen, gevoelens te praten heel laag maakt, iets wat ik als heel prettig heb ervaren.